I en djungel nära dig

Vågar man sitta framför jaguaren?

Jag har bott ett par år i Holland och Rotterdam har jag officiellt utsett till den kallaste staden i Europa. Även när det är torrt där så är det blött, rått och blåsigt. Jag hamnade ändå en natt på en brasiliansk fest i den staden och frös bort ett par timmar till häftig musik, portugisiska och banankaka.

I lokalen, som var på rivningskontrakt, stod den här soffan och något gjorde mig förbryllad. Det påminde på en å samma gång om förklädena som fröknarna på dagis hade och en handväska jag sett en dam ha på bussen. En djungel på en soffa?

Nu satte jag mig på den och jag funderade på vilket hem den skulle passa i, det kliniskt vita eller ett hem med massa virkade lappar och en tv med fanér? Måste man inte ha en lägenhet i offwhite för att verkligen få fram Jaguaren som tittar på Zebran?

En sak som är helt säker är att vare sig den skulle passa hos mig eller inte så ville jag ha med den hem!