Pitchar och Wordpress: Internetdagarna

Idag besökte jag InternetDagarnas Pitch-forum kan man säga, en hel del startups som i varierande grad förberett sina presentationer för att hitta finansiärer. Jag pratade med grundarna bakom Simple-Signup som pitchade för en spin-off på deras tjänst. Simple-signup är en tjänst som jag har kommit i kontakt med många gånger när jag har skrivit upp mig på ett event, smart och enkelt. Nu blir det Easy Experience Booking, spännande!

Dessutom lyssnade jag en stund på Kristian Erendi “Ajaxifiera dina tillägg med jQuery”, en session han höll på WordCamp-forumet. Ett föredrag som passade just mig synnerligen bra då det är en del i det mer långsiktiga wordpress-projekt som jag jobbar med just nu. Hans gick igenom steg för steg hur man gör en enkel plugin, väldigt matnyttigt! Mer på Reptilo.se

Det fanns ofantligt många sessioner att lyssna på, tråkigt som vanligt att de inte spelade in dem allesammans…